ساعت سانسور سرگرمی کارتون سرگرمی بیا تو بخندیم

ساعت: سانسور سرگرمی کارتون سرگرمی بیا تو بخندیم کارتون منتخب روز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی رئیس‌جمهور ساختار را اصلاح کند/ اعلام نام دریافت کنندگان ارز دولتی، حق دولت است ، مطهری

    همایش “نسبت اسلام و توسعه اقتصادی از منظر پنج متفکر اسلامی” با حضور شخصیت‌هایی همچون علی مطهری، بهشتی، فرشاد مومنی و … در منزل اندیشمندان علوم انسانی برگزار ش

    رئیس‌جمهور ساختار را اصلاح کند/ اعلام نام دریافت کنندگان ارز دولتی، حق دولت است ، مطهری

    مطهری: مدیر جمهور ساختار را اصلاح کند/ اعلام نام دریافت کنندگان ارز دولتی، حق دولت است

    عبارات مهم : اسلام

    همایش “نسبت اسلام و توسعه اقتصادی از منظر پنج متفکر اسلامی” با حضور شخصیت هایی همچون علی مطهری، بهشتی، فرشاد مومنی و … در منزل اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

    بنا نبود بنیادها در کشور به کارتل های بزرگ اقتصادی تبدیل شوند

    رئیس جمهور ساختار اقتصادی بنیادها را اصلاح کند

    رئیس‌جمهور ساختار را اصلاح کند/ اعلام نام دریافت کنندگان ارز دولتی، حق دولت است ، مطهری

    به گزارش ایسنا، در نشستی که با عنوان «نسبت اسلام و توسعه اقتصادی از منظر پنج متفکر اسلامی» عصر امروز، یکشنبه (۱۰ تیر) در سالن شهید مطهری منزل اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، علی مطهری ـ نایب مدیر اول مجلس شورای اسلامی ـ با بیان این که موانع تحقق اقتصادی با شاخص هایی که مد نظر اسلام است باید برطرف شود و ما باید ابتدا این شاخص ها را بشناسیم و بعد به سراغ آن ها برویم، اظهار کرد: تقسیم بندی ساختار اقتصادی کشور به بخش دولتی، حاکمیتی و شخصی ضعف ها و نقاط قوتی دارد. ما باید ساختار اقتصادی کشور را عوض کردن بدهیم. بنا نبود که بنیادها در کشور به کارتل های بزرگ اقتصادی تبدیل شوند و انتظار ما از مدیر جمهور اصلاح این ساختار بود.

    وی با بیان این که تاکنون هیچ مدیر جمهوری نیامده است که این ساختار را عوض کردن بدهد، گفت: موانع تحقق اقتصاد با شاخص های مدنظر اسلام و با تقسیم بندی اقتصاد به برنامه ای عملی و نظری نیازمند هست. اقتصاد برنامه ای می تواند به اقتصاد اسلامی و غیراسلامی تقسیم شود که متکی به دستورات و احکام اسلامی هست. همان گونه که فیزیک اسلامی و غیراسلامی نداریم اقتصاد علمی و نظری اسلامی و غیراسلامی هم نداریم.

    همایش “نسبت اسلام و توسعه اقتصادی از منظر پنج متفکر اسلامی” با حضور شخصیت‌هایی همچون علی مطهری، بهشتی، فرشاد مومنی و … در منزل اندیشمندان علوم انسانی برگزار ش

    وی در ادامه با اشاره به بخشی از سخنان شهید مطهری در رابطه با پرسشها اقتصادی و با بیان این که جامعه اسلامی باید شرایط را جهت همگان یکسان و مساوی قرار بدهد و پیشرفت حق تمام افراد هست، گفت: ایجاد عدم تعادل در جامعه به علت پیدایش طبقه محروم با عقده های روانی از یک سو و طبقه پرتوقع از سوی دیگر باعث می شود که شاخص های اقتصادی مدنظر اسلام پیاده نشود. ثروت نباید به صورت زمین بایر درآید و باید تمام طبقات جامعه را محترم بشماریم.

    او در ادامه با بیان این مطلب که پیوند اقتصاد و اسلام از طریق اخلاق انجام می شود، گفت: تا زمانی که حدود اسلام مشخص نشود، نمی توانیم اقتصادی سالم داشته باشیم. اقتصاد بدون در نظر گرفتن اخلاق قابل تامین نیست. هنگامی که اقتصاد کشور به سه بخش دولتی، حکومتی و شخصی تقسیم می شود در این میان بخش شخصی کوچک و ضعیف هست. ما نتوانستیم زمانی که بازار قطر نیازمند محصولات ما بود آن را تسخیر کنیم چون بخش شخصی کشور ضعیف بود. حتی در وقت اختلاف بین ترکیه و روسیه نیز ما به علت ضعف در همین بخش نتوانستیم بازارهای این کشور را در دست بگیریم.

    توسعه اقتصادی بدون اعتماد اجتماعی صورت نمی گیرد

    در ادامه این نشست، سیدکاظم صدر ـ استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی ـ با بیان این که هیچ گاه توسعه اقتصادی بدون توسعه اجتماعی صورت نمی گیرد، گفت: تا زمانی که در جامعه اعتماد به وجود نیاید ما به توسعه اقتصادی نمی رسیم. از جمله دلایل موفقیت امام موسی صدر در لبنان این بود که امام موسی صدر صحبت های مبتنی بر دنیا بینی اسلامی را همواره مطرح می کرد و به آن جامه عمل می پوشاند. امام موسی صدر تنها شخصیت متفکر اسلامی بود که در جوانی علاوه بر تحصیلات حوزوی، تحصیلات آکادمیک را آموخت.

    رئیس‌جمهور ساختار را اصلاح کند/ اعلام نام دریافت کنندگان ارز دولتی، حق دولت است ، مطهری

    وی یادآور شد: از نظر امام موسی صدر با تحقق انقلاب صنعتی به جای این که به مادر تحولات و نوع تحولات توجه داشته باشیم باید به محصولات آن توجه کنیم. امام موسی صدر جهت تقویت سرمایه انسانی نهادهای متعددی از جمله نهادهای محلی، منطقه ای و همگانی را ایجاد کرد و بخش عمده این نهادها مشمول بر بخش های آموزشی، عمرانی و نهاد دفاعی بود. همچنین جهت رسیدن به یک اقتصاد پویا باید امنیت را در بازار برقرار کنیم.

    تلاش جهت اصلاح زندگی فردی و اجتماعی یک امر بدیهی است

    همایش “نسبت اسلام و توسعه اقتصادی از منظر پنج متفکر اسلامی” با حضور شخصیت‌هایی همچون علی مطهری، بهشتی، فرشاد مومنی و … در منزل اندیشمندان علوم انسانی برگزار ش

    شهید بهشتی همواره بر نظم اجتماعی غیر قائم به شخص و همکاری محور تاکید داشتند

    در ادامه این نشست، فرشاد مومنی ـ استاد دانشگاه علامه طباطبایی ـ نیز گفت: جهت خروج از بحران های جامعه به دو سطح از معرفت نیاز داریم، یکی بنیان های اندیشه ای شکل دهنده ی وضع موجود و دیگری بنیان های اندیشه ای شکل دهنده ی وضع مطلوب است.

    وی در ادامه با اشاره به نظر های شهید بهشتی در رابطه با اقتصاد و اسلام، گفت: آن شهید تلاش جهت اصلاح کیفیت زندگی فردی و اجتماعی را بدیهی می دانست و تلاش جهت اعتلای بخش اجتماعی را به عنوان یک وظیفه شرعی قرآنی به حساب می آورد و همواره در هویت جمعی پیدا کردن جامعه تاکید داشت.

    رئیس‌جمهور ساختار را اصلاح کند/ اعلام نام دریافت کنندگان ارز دولتی، حق دولت است ، مطهری

    وی در ادامه با بیان این که شهید بهشتی همواره بر نظم اجتماعی غیر قائم به شخص و همکاری محور تاکید داشتند، گفت: شهید بهشتی در ارتباط با امکان موضوعیت یافتن عملکرد قابل قبول اقتصادی، بر این باور بود که باید به سمت نظم اجتماعی غیر قائم به شخص رفت که مهمترین کارکرد آن آینده نگری پذیر کردن امور و فراهم سازی امکان انباشت سرمایه های انسانی و فردی است.

    برخی از جوامع، اسلامی تر از ما واکنش‌ها می کنند

    اگر شهید مطهری و شهید بهشتی امروز زنده بودند، قطعا نوع نگاه ارزش نسبت به عدالت اجتماعی متحول می شد

    در ادامه نشست، حسین راغفر ـ اقتصاددان ـ با بیان این که جامعه مبتنی بر بازار با اصل بازار تفاوت دارد، گفت: ساز و کار بازار تخصیص منابع است ولی اگر بازار رنگ و بوی بی عدالتی بدهد یعنی بی اخلاق هست. جامعه مبتنی بر بازار یعنی این که همه چیز را باید به عرضه و تقاضا سپرد. درحالی که سازوکار بازار مبتنی بر اصل برابری هست. باید ضرورت ها در جامعه تامین شود و نابرابری ها از بین برود.

    وی در ادامه با بیان این که بعضی از جوامع، اسلامی تر از ما واکنش‌ها می کنند، گفت: علت آن حاکم بودن اصل برابری در این جوامع بوده هست. اندیشمندان اسلامی زیاد به پرسشها گروه های رقیب یعنی سرمایه داری و سوسیالیسم و کمتر به واقعیت های اجتماعی پرداخته اند در حالی که غربی ها به طور عمده به پرسشها جوامع خود توجه داشته اند. یکی از تفاوت های جوامع غربی و اسلامی در اقتصاد و عدالت اجتماعی این است که اندیشمندان اسلامی بر رعایت اخلاق تاکید دارند اگرچه مشابهت های خیلی جدی هم بین سوسیالیسم اخلاقی در غرب و نگاه اندیشمندان اسلامی وجود دارد.

    این استاد اقتصاد ادامه داد: اگر افرادی مانند شهید مطهری و شهید بهشتی امروز زنده بودند، قطعا نوع نگاه ارزش نسبت به عدالت اجتماعی متحول می شد و این نگاه در پاسخ به نیازهای روز ما بود که به علت نبود نقش عدالت اجتماعی با پرسشها جدی در این بخش روبه رو هستیم.

    وی در ادامه با نکوهش سلطه اندیشه بازار و واسپاری تمام پدیده های اقتصادی به بازار، گفت: سیاست های تعدیل ساختاری نئولیبرالیسم فردگرایانه را در جامعه ترویج و آن را مبتنی بر بازار تعریف کرد و تمام پدیده های انسانی را به عرضه و تقاضا سپرد.

    در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا یوسفی تصریح کرد: عوام زدگی باعث دوری از توجه به عدالت اجتماعی و فقر می شود.

    واژه های کلیدی: اسلام | بازار | اسلامی | اقتصاد | اقتصاد | اقتصادی | جامعه اسلامی | مجلس شورای اسلامی | دانشگاه شهید بهشتی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار